Τούχελ: «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, μετά τη νίκη με 4-3 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα του Champions League.

Τούχελ: «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, μετά τη νίκη με 4-3 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί.

«Είναι παράδοξο που το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το πρώτο, αλλά και αυτό στο οποίο είχαμε λιγότερα γκολ. Αυτή η νίκη μας τόνωσε την αυτοπεποίθηση, αλλά υπάρχουν αρκετά πράγματα ακόμα που πρέπει να δουλέψουμε.

Σε κάθε παιχνίδι δημιουργούμε ευκαιρίες και είμαστε απειλητικοί, αλλά σε αυτό το ματς ήμασταν υπερβολικά προσεκτικοί στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω πως ήμασταν τυχεροί που δεν βρεθήκαμε να χάνουμε σε εκείνο το σημείο. Τα γκολ που σημειώσαμε μας βοήθησαν να βρούμε αυτοπεποίθηση και ρευστότητα. Μέχρι στιγμής δεν είμαστε ευχαριστημένοι στο 100 τοις εκατό, όμως οι αντιδράσεις μας στις αντιξοότητες του αγώνα ήταν πολύ σημαντικές», είπε σχετικά.