Τούχελ: «Ο Κέιν θα κάνει τους συμπαίκτες του να λάμψουν, προσοχή στη Γιουνάιτεντ»

Ο Τόμας Τούχελ αποθέωσε τον Χάρι Κέιν και μίλησε για την προσοχή που πρέπει να δείξει η Μπάγερν εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τούχελ: «Ο Κέιν θα κάνει τους συμπαίκτες του να λάμψουν, προσοχή στη Γιουνάιτεντ»

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε με θερμά λόγια για την προσφορά του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν, έχοντας δίπλα του στον Άγγλο στράικερ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (20/9) στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Για τον Κέιν ο Τούχελ είπε: «Με τον καιρό θα κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους και θα μάθει πώς να τους κάνει να λάμπουν. Θα κάνει ασίστ εκτός από το να σκοράρει. Θα κάνει τη διαφορά και είναι ήδη η διαφορά. Είναι πολύ σημαντικός και γι' αυτό βασιστήκαμε πολύ σε αυτή τη μεταγραφή και είμαι 100% πεπεισμένος πως θα μας αποδείξει ότι είχαμε δίκιο».

Για το παιχνίδι: «Υπάρχει πάντα πολύς θόρυβος γύρω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει μια κληρονομιά από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που πάντα δημιουργεί προσδοκίες. Δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να ελέγχουμε το παιχνίδι. Μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο για εμάς».