Κέιν: «Πάντα επικίνδυνη η Μάντσεστερ Γ. και κορυφαίος ο Μαγκουάιρ»

Ο Χάρι Κέιν προειδοποίησε άπαντες στην Μπάγερν να μην υποτιμήσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω της κακής πορείας της. Τι είπε για τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Κέιν: «Πάντα επικίνδυνη η Μάντσεστερ Γ. και κορυφαίος ο Μαγκουάιρ»

Η Μπάγερν υποδέχεται την Τετάρτη (20/9) την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα του ομίλου τους για το Champions League και στη συνέντευξη Τύπου ο Χάρι Κέιν μίλησε για την ομάδα που έχει αντιμετωπίσει αμέτρητες φορές στην καριέρα του με τη φανέλα της Τότεναμ.

«Πέρασαν μια δύσκολη περίοδο πρόσφατα, αλλά μερικές φορές αυτό μπορεί να κάνει μια ομάδα επικίνδυνη επειδή θέλει να αντιδράσει. Είμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά πρέπει να τους προσέξουμε. Κάθε παιχνίδι μπορεί να είναι διαφορετικό. Μπορεί να υπάρξει μεγάλη αντίδραση από τις ομάδες που περνούν μια δύσκολη περίοδο» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου των Βαυαρών ο Άγγλος φορ.

Σε ερώτηση για τη δριμεία κριτική σε βάρος του συμπαίκτη του στην Εθνική, Χάρι Μαγκουάιρ ο Κέιν τόνισε: «Μάλλον έχει γίνει αποδιοπομπαίος τράγος. Είναι ένας πολύ καλός φίλος μου, ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και ένας πραγματικά σκληρά εργαζόμενος επαγγελματίας. Υπήρξε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Αγγλίας τα τελευταία χρόνια και γενικότερα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου», πρόσθεσε ο Κέιν που μίλησε για την επιθυμία της Μπάγερν να κατακτήσει το τρόπαιο. Αλλά επισήμανε ότι πρωτίστως πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να επικεντρωθούν στους ομίλους.