ΑΕΚ: Έτοιμη για τη μεγάλη ρεβάνς με την Αντβέρπ

Στις 22:00 η ΑΕΚ καλείται να νικήσει την Αντβέρπ για να περάσει στους ομίλους του Champions League.

ΑΕΚ: Έτοιμη για τη μεγάλη ρεβάνς με την Αντβέρπ

Τη μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στους ομίλους του Champions League θα προσπαθήσει απόψε να αξιοποιήσει η ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Αντβέρπ, στην κατάμεστη OPAP Arena. Η νταμπλούχος Ελλάδας έχει δύσκολο έργο καθώς έχει ηττηθεί με 1-0 στο πρώτο ματς, αλλά υπάρχει αποφασιστικότητα και πίστη ανατροπής ώστε να γίνει πραγματικότητα ο πρώτος μεγάλος στόχος της νέας σεζόν. Για τη συμμετοχή σε μία διοργάνωση με πολλαπλά οφέλη και πρεστίζ, σε σχέση με το Europa League στο οποίο θα λάβει μέρος εάν αποκλειστεί σήμερα.

Ο Λιβάι Γκαρσία μπήκε στην αποστολή αν και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και θα φανεί αν θα είναι στην εικοσάδα. Φαβορί για σέντερ φορ είναι ο Πόνσε. Ο Στάνκοβιτς προπονήθηκε κανονικά και λογικά θα είναι στην εστία, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί στην άμυνα, Σιμάνσκι με ΓιόνσονΠινέδα) στον άξονα, Άμραμπατ και Γκατσίνοβιτς στα πλάγια και ο Τσούμπερ πίσω από τον Πόνσε.

Η αποστολή: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.