Ιωαννίδης: «Καταφέραμε να βγάλουμε ένα γκολ σχεδόν από το πουθενά»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για το γκολ του Παναθηναϊκού στις καθυστερήσεις κόντρα στην Μπράγκα.

Ιωαννίδης: «Καταφέραμε να βγάλουμε ένα γκολ σχεδόν από το πουθενά»

Ο Παναθηναϊκός μείωσε κόντρα στην Μπράγκα στις καθυστερήσεις του αγώνα και ο Φώτης Ιωαννίδης στάθηκε στην επιμονή της ομάδας του:

«Στο πρώτο μέρος τα πράγματα ήταν αρκετά ισορροπημένα, καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο δεύτερο μπήκαμε λίγο πιο νωθροί, οι αντίπαλοι ανέβασαν επίπεδο και για αυτό το λόγο βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0.

Είχαν και άλλες ευκαιρίες, σταθήκαμε λίγο τυχεροί που δεν δεχτήκαμε κάποιο τρίτο γκολ και στο τέλος καταφέραμε και βάλαμε ένα γκολ που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα για τον αγώνα ρεβάνς.

Έχω ξαναπεί ότι η ομάδα αυτή δεν τα παρατάει ποτέ, ήταν άλλο ένα παράδειγμα σήμερα, καταφέραμε να βγάλουμε ένα γκολ σχεδόν από το πουθενά γιατί δεν είχαμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα.

Θεωρώ ότι αν αρχίσουμε και γίνουμε πιο κυρίαρχοι στο παιχνίδι, γιατί μπορούμε να το κάνουμε ακόμη κα με την Μπράγκα θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες και έτσι θα σκοράρουμε ακόμη περισσότερες φορές.

Η αισιοδοξία είναι πολύ σημαντική και δεν την έχω μόνο εγώ, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και θεωρώ ότι με τον κόσμο στο πλάι μας θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».