ΜΜΕ Κροατίας: «Γι' αυτό δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Βίντα»

Τα Μέσα της Κροατίας αναφέρουν έναν ξεχωριστό λόγο για τον οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Βίντα που έστειλε την ΑΕΚ στα playoffs του Champions League.

ΜΜΕ Κροατίας: «Γι' αυτό δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Βίντα»

Το γκολ του Ντομαγκόι Βίντα με το οποίο η ΑΕΚ ισοφάρισε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πήρε την πρόκριση στα playoffs του Champions League άνοιξε μεγάλη κουβέντα για το αν έπρεπε να μετρήσει ή όχι.

Στην Κροατία όπως είναι λογικό ασχολούνται πολύ με τη συγκεκριμένη φάση. Πέρα από τη σκληρή που δέχεται η Ντιναμό και ο Μπίστσαν τα Μέσα της χώρας θεωρούν ότι το γκολ του αμυντικού της ΑΕΚ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι αυτό το υποστηρίζουν επειδή ο Βίντα ίσως μπήκε νωρίτερα στη μεγάλη περιοχή. Κι όμως οι Κροάτες γι' άλλον λόγο πιστεύουν ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Βίντα.

Μέχρι και παλιοί διαιτητές μίλησαν για το θέμα τονίζοντας πως από τη στιγμή που το πέναλτι του Λιβάι εκτελέστηκε σε "νεκρό" θα έπρεπε ο διαιτητής να έχει σφυρίξει τη λήξη μετά την απόκρουση από τον Λιβάκοβιτς.

Μάλιστα οι Κροάτες τονίζουν πως ο ρέφερι θα έπρεπε να έχει ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πως μετά την εκτέλεση του πέναλτι οτιδήποτε κι αν συμβεί δεν θα μετρήσει. Υπάρχει σύσταση προς τους διαιτητές γι' αυτές τις περιπτώσεις σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα της Κροατίας.