Βαγιαννίδης: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο»

Ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαγιαννίδης μίλησε για την μεγάλη πρόκριση του «τριφυλλιού» επί της Μαρσέιγ, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας

Βαγιαννίδης: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο»

Ο νεαρός μπακ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαγιαννίδης, ήταν εκ των διακριθέντων στην επική πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στη Μασσαλία και αναφέρθηκε στο πως ήρθε η πρόκριση, στο τι είπαν στα αποδυτήρια οι «πράσινοι» στο ημίχρονο του αγώνα, αλλά και στην προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βαγιαννίδης:

Για την απίθανη αυτή βραδιά και την πρόκριση επί της Μαρσέιγ: «Δεν έχω καν κουράγιο να μιλήσω τώρα. Δεν έχω λόγια. Είναι όνειρο όλο αυτό που ζήσαμε. Το μυαλό όμως σε μία-δύο μέρες πρέπει να πάει στο επόμενο παιχνίδι για να μπορέσουν να πετύχουμε αυτό που ονειρευόμαστε».

Για το τι άλλαξε στο ημίχρονο του αγώνα: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Ήταν αυτό που φοβόμασταν. Να μπούμε στο παιχνίδι και να δεχθούμε γκολ στα πρώτα λεπτά. Έπειτα σίγουρα έπεσε λίγο η ψυχολογία μας με το γκολ αυτό που φάγαμε, γιατί ουσιαστικά απωλέσαμε κατευθείαν το μικρό πλεονέκτημα που είχαμε.

Πιεστήκαμε και δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα, ξανά σε πολύ κακό χρονικά σημείο, στο τέλος του πρώτου μέρους. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε, είπαμε κάποια πράγματα, ότι χρειαζόμαστε ένα γκολ για να γυρίσει το παιχνίδι.

Το γκολ ήρθε με τον τρόπο που ήρθε, ίσως με λίγο τύχη, ίσως και με την επιμονή που είχαμε στο τέλος και από κει και πέρα η παράταση κύλησε έτσι όπως κύλησε και καταλήξαμε τελικά στα πέναλτι που πήραμε το παιχνίδι».

Για το αν αυτό είναι το καλύτερο ματς της καριέρας του: «Ανάλογα πως το εξετάζει κανείς. Από άποψη εμπειρίας και επιτυχίας ήταν σίγουρο το ματς της καριέρας μου, από άποψη απόδοσης όχι, γιατί θεωρώ πως έκανα κάποια πράγματα καλά, αλλά ήτανε και άλλα που μπορούσα να κάνω καλύτερα».