Αραούχο: «Η νίκη ήταν για την οικογένεια του Μιχάλη»

Η ανάρτηση του αρχηγού της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη νίκη (2-1) της «Ένωσης» επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Champions League.

Αραούχο: «Η νίκη ήταν για την οικογένεια του Μιχάλη»

Στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη αφιέρωσε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, τη νίκη της «Ένωσης» επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν 2-1 την αντίπαλό τους, που τους φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση στα πλέι-οφ, πριν τον επαναληπτικό στην «ΟΠΑΠ Αρένα».

Σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αραούχο ανέφερε:

«Εδώ είμαστε πάλι μετά από σχεδόν 4 μήνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ που επέτρεψε η επέμβασή μου να γίνει από γιατρό της επιλογής μου. Ευχαριστώ Pedro Ripoll, που είσαι εκεί κάθε μέρα! Ευχαριστώ τον Tomas (σ.σ. φυσικοθεραπευτής) και ολόκληρη την ιατρική του ομάδα.

Ευχαριστώ τον Miguel Angel Ramirez, που μου δάνεισε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου ώστε να συνεχίσω την ανάρρωσή μου και τον @raulqnt για τον χρόνο σου, φίλε. @belinda_personaltrainer επίσης κι εσένα που μπορούσες να ακολουθήσεις το πρωτόκολλο που είχαμε, Σώθηκες φέτος @ victoriglesias10 αλλά τα λέμε.

Ευχαριστώ τον Χρήστο Καρβουνίδη που έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να με ετοιμάσει γι’ αυτόν τον αγώνα και την ομάδα του @dimiphysio_ioannou @pavlidis_constantinos @lefterisgaitanos @ag.contarinis #Tom #Fabio και φυσικά στους φιλάθλους για τόσα πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης, στο αυτούς τους μήνες που είμαι εκτός ομάδας. Το πρώτο βήμα έγινε χθες!

Η νίκη για την οικογένεια του Μιχάλη και τα λέμε το Σάββατο.

ΥΓ: Άφωνος μαζί σου @abrahamelian @10nicogonzalez και ευχαριστώ τον προσωπικό μου γιατρό #Valen που με φρόντισε και κατάλαβε χωρίς να του εξηγήσω τίποτα, ότι ο μπαμπάς δεν μπορούσε να απολαύσει τίποτα σε αυτές τις διακοπές».