ΜΜΕ Κροατίας: «Άρνηση της ΑΕΚ για δείπνο με Ντινάμο - Περιμένουμε "κόλαση" στην Αθήνα»

Αμφιλεγόμενο δημοσίευμα από την Κροατία υποστηρίζει ότι έγινε πρόταση για δείπνο από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, κάτι που η ΑΕΚ αρνήθηκε.

ΜΜΕ Κροατίας: «Άρνηση της ΑΕΚ για δείπνο με Ντινάμο - Περιμένουμε "κόλαση" στην Αθήνα»

Για άρνηση των ανθρώπων της ΑΕΚ να δεχθούν δείπνο που τους πρόσφερε η διοίκηση της Ντινάμο κάνουν λόγο ΜΜΕ της Κροατίας, μετά τη αιματηρή επίθεση οπαδών της ομάδας του Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Συγκεκριμένα, το «sportske.jutarnji.hr» αναφέρει πως η «Ένωση» ξεκάθαρα δεν θέλει καμία επαφή με τον κροατικό σύλλογο, ενώ σε άλλο σημείο ο αρθρογράφος συμπεραίνει ότι το κλίμα στην Αθήνα θα είναι... πολεμικό τόσο στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό, ρίχνοντας έτσι «λάδι στη φωτιά» σε μια ήδη τεταμένη κατάσταση.

Αναλυτικά τα επίμαχο δημοσίευμα:

«Η Ντιναμό, όπως κάνει με όλους τους Ευρωπαίους καλεσμένους της όλα αυτά τα χρόνια, κάλεσε την αποστολή της πρωταθλήτριας Ελλάδας σε κοινό δείπνο. Ωστόσο, η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι απορρίπτει την πρόσκληση της Ντιναμό! Οι Έλληνες δεν θέλουν να καθίσουν με τη Ντιναμό στο ίδιο τραπέζι.

Όλα ξεκάθαρα λοιπόν, η ΑΕΚ δεν θέλει άλλες επαφές με τον σύλλογο πέρα ??από τις επίσημες, απαραίτητες για τη διοργάνωση του αγώνα. Μια τέτοια κίνηση του ελληνικού συλλόγου είναι στην πραγματικότητα μια νέα πίεση για τον σύλλογο του Ζάγκρεμπ, πιθανότατα και μια ανακοίνωση για το πώς θα αντιμετωπίζεται η Ντιναμό στην Αθήνα. Σε απάντηση, οι «μπλε» προφανώς περιμένουν πραγματική κόλαση όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και αφιλοξενία σε κάθε βήμα».