Champions League: Σκόραρε στην Πολωνία και ελπίζει ο Άρης Λεμεσού

Ο Άρης Λεμεσού σκόραρε στο 88’ της αναμέτρησης στην Πολωνία, μείωσε σε 2-1 κόντρα στην Ρακόβ και ελπίζει πως στην ρεβάνς της Κύπρου θα  πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Η Σπάρτα Πράγας πήρε με μαζική άμυνα ισοπαλία στην Κοπεγχάγη (0-0)

Champions League: Σκόραρε στην Πολωνία και ελπίζει ο Άρης Λεμεσού

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχθηκε ο Άρης Λεμεσού, καθώς για μια ακόμα φορά ήταν ανταγωνιστικός στο υψηλό επίπεδο και παρόλο που ηττήθηκε από την Ρακόβ στην Πολωνία (2-1), ελπίζει στην πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Οι «πράσινοι» ήταν ανταγωνιστικοί στην Τσεστόχοβα, είχαν ίδιο αριθμό ευκαιριών με τους γηπεδούχους, παρόλα αυτά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ που πέτυχαν οι Κοσέργκιν (7’) και Πιασέφσκι (63’, πέναλτι). Οι Κύπριοι τα έπαιξαν όλα για όλα και μείωσαν με τον Μαγιαμπέλα στο 88’, οπότε όλα θα κριθούν την επόμενη Τρίτη (15/9) στο νησί.

Στην Δανία, η Κοπεγχάγη σφυροκόπησε την Σπάρτα Πράγας, κατέγραψε 21 τελικές προσπάθειες έναντι πέντε των Τσέχων, αλλά δεν βρληκε στόχο (0-0). Έτσι, η πρόκροση θα κριθεί επίσης ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στην ρεβάνς της Πράγας, με τους Δανούς πάντως να δείχνουν πως βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο.