Μπίστσαν: «Να είμαστε έτοιμοι κόντρα στην ΑΕΚ»

Δηλώσεις πριν το ματς με τη Γκόριτσα παραχώρησε ο τεχνικό της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ιγκόρ Μπίσταν, αναφερόμενος και στην ΑΕΚ.

Μπίστσαν: «Να είμαστε έτοιμοι κόντρα στην ΑΕΚ»

Την Γκόριτσα αντιμετωπίζει αύριο (5/8) η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στο τελευταίο της ματς πριν τη σειρά των προκριματικών για το Champions League κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο προπονητής της πρωταθλητών Κροατίας τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να συγκεντρωθεί στην αναμέτρηση με την Γκόριτσα ενώ αναφέρθηκε και στην παράγοντα κούραση πριν τις σημαντικές αναμετρήσεις με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Επιστρέψαμε στο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη το πρωί και όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού. H κούραση είναι ακόμη εμφανής αλλά στρεφόμαστε στο αυριανό ματς κόντρα στην Γκόριτσα.

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι και ξεκούραστοι. Κάποιοι παίκτες έχουν ξεκουραστεί, οπότε σίγουρα θα ξεκινήσουν τον αγώνα. Τουλάχιστον, περιμένω ότι θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο όπως με την Ίστρα. Η ποιότητά μας θα πρέπει να είναι αρκετή για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Και οι δύο αγώνες είναι σημαντικοί. Η Ευρώπη είναι η πιο σημαντική σε αυτή τη φάση της σεζόν, αλλά σίγουρα επηρεάζει και το τι συμβαίνει στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ετοιμαζόμαστε για την Γκόριτσα, προσπαθούμε να ισορροπήσουμε την πίεση για να συναντήσουμε την ΑΕΚ στην καλύτερη δυνατή μας κατάσταση. Ελπίζω να έρθουν όλα όπως τα φανταζόμαστε και να κερδίσουμε την Γκόριτσα. Αν πρόκειται να παλέψουμε, ας το κάνουμε, απλά και εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν».