ΑΕΚ: Kροατικό δημοσίευμα δίνει τον Βίντα «νοκ-άουτ» στον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού!

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κροατία ο Ντομαγκόι Βίντα δεν προλαβαίνει το πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό του Champions League και είναι αμφίβολος για τον επαναληπτικό...

ΑΕΚ: Kροατικό δημοσίευμα δίνει τον Βίντα «νοκ-άουτ» στον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού!

Εντελώς διαφορετική πληροφόρηση κι εκτίμηση για την κατάσταση του Ντομαγκόι Βίντα δίνουν από την πατρίδα του σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ.

Έτσι ενώ στην «Ένωση» αναφέρουν ότι ο διεθνής Kροάτης στόπερ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού του Champions League (σ. πιθανότατα με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ), μετά το τράβηγμα, που υπέστη (στην Τραπεζούντα στο φιλικό με την Τράμπζονσπορ), οι συμπατριώτες του τον έχουν «νοκ-άουτ» στο πρώτο ματς κι αμφίβολο στο 2ο, αφού αναφέρουν διάταση.

Πιο συγκεκριμένα:

«Άσχημα νέα για την αντίπαλο της Ντιναμό: Ο Βίντα χάνει το πρώτο ματς, αμφισβητείται η εμφάνισή του στη ρεβάνς του “Μαξιμίρ”», αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «sportske.jutarnji.hr».

Επίσης στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι «οι Έλληνες φοβήθηκαν ρήξη μυός, γιατί τότε θα πρέπει να μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες».

«Με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Βίντα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι είχε καταπονήσει τον μηριαίο μυ. Οι Έλληνες φοβήθηκαν ρήξη μυός, γιατί τότε θα έπρεπε να κάνει διάλειμμα για αρκετές εβδομάδες», υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ.

Με τους Κροάτες να καταλήγουν: «Η μυϊκή καταπόνηση απαιτεί και συγκεκριμένο χρόνο αποθεραπείας, οπότε η απόδοση του Βιντ απέναντι στη Ντιναμό είναι πολύ αμφισβητήσιμη. Επιπλέον, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα είναι εκεί για τον πρώτο αγώνα στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, ίσως μπορέσει να αναρρώσει από τον επαναληπτικό στο Ζάγκρεμπ, Ίσως…».