Παναθηναϊκός: Αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα με Ζέκα

Ο Ζέκα πήρε τη θέση του Γερεμέγεφ στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού με τον Γιοβάνοβιτς να κάνει χρήση της μίας αλλαγής που είχε δικαίωμα να κάνει.

Παναθηναϊκός: Αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα με Ζέκα

Σε μία αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τη Ντνίπρο προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μία ημέρα πριν το πρώτο παιχνίδι με τους Ουκρανούς αποφάσισε να κάνει αλλαγή για τα παιχνίδια του β' προκριματικού γύρου του Champions League.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των «πράσινων» συμπεριέλαβε στη λίστα του Παναθηναϊκού τον Ζέκα αντί του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ κι έτσι η λίστα με τους 23 ποδοσφαιριστές πήρε την τελική της μορφή.

Ο Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε τη μία από τις δύο αλλαγές είχε δικαίωμα να κάνει στην ευρωπαϊκή λίστα και ήταν αναμενόμενο λίγο πολύ ότι θα περνούσε τον Ζέκα στη λίστα από τη στιγμή που ο Φώτης Ιωαννίδης είναι έτοιμος να βοηθήσει ως εξτρά επιλογή.

Έτσι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προτίμησε να έχει διαθέσιμο ακόμα έναν χαφ και ο Σουηδός επιθετικός με τον Αϊτόρ να είναι οι δύο που έμειναν εκτός λίστας αν και ακολούθησαν την αποστολή στο Κόζιτσε.