Ιντζάγκι: «Καλύτερη ομάδα στον κόσμο η Σίτι, η τρελή μας προσπάθεια μας έφερε στην Κωνσταντινούπολη»

Την ανωτερότητα της Μάντσεστερ Σίτι αναγνώρισε ο Σιμόνε Ιντζάγκι, τονίζοντας ωστόσο ότι η Ίντερ θα τα δώσει όλα για την κατάκτηση του τροπαίου του Champions League.

Ιντζάγκι: «Καλύτερη ομάδα στον κόσμο η Σίτι, η τρελή μας προσπάθεια μας έφερε στην Κωνσταντινούπολη»

Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ διεκδικούν το βράδυ του Σαββάτου (10/6, 22:00) το τρόπαιο του Champions League στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου:

«Γνωρίζουμε πως πρέπει να παίξουμε. Ξέρουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτήν την στιγμή η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ξέρουμε το μονοπάτι μας, είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το δυνατόν λιγότερα λάθη

Είναι το 57ο παιχνίδι μας στη σεζόν και τα προηγούμενα 56 μας έδωσαν τη δυνατότητα να βρισκόμαστε εδώ. Οι δύσκολες στιγμές μας έκαναν πιο δυνατούς. Αξίζαμε να χάσουμε κάποια μας, να κερδίσουμε κάποια άλλα. Κάναμε τρελή προσπάθεια και αυτή μας έφερε στην Κωνσταντινούπολη.

Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και θα παλέψουμε απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Η μάχη του κέντρου θα είναι καθοριστική, αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Χρειαζόμαστε πόδια, μυαλό και καρδιά. Τρέχοντας περισσότερο, έχοντας καθαρό μυαλό και παίζοντας με καρδιά, μπορείς να έχεις βρεις περισσότερη ενέργεια.

Έχουμε την ευκαιρία να γραφτούν τα ονόματά μας στην ιστορία της ομάδας. Είναι δύσκολο αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το ματς για όλους στην Ίντερ. Οι οπαδοί μας βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας και έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντί τους».