Μάντσεστερ Σίτι: Σίγουρος ότι θα παίξει στον τελικό με την Ίντερ ο Γουόκερ

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ, έχει διασκεδάσει τους φόβους για τη φυσική κατάσταση ενόψει του τελικού του Champions League, αφού έχασε την προπόνηση της Τρίτης με τραυματισμό στη μέση.

Μάντσεστερ Σίτι: Σίγουρος ότι θα παίξει στον τελικό με την Ίντερ ο Γουόκερ

Ο Κάιλ Γουόκερ αντικαταστάθηκε κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ το Σάββατο.

Δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης ενόψει του ταξιδιού για την αναμέτρηση με την Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο και ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιβεβαίωσε ότι η απουσία του ήταν προληπτική μετά από μια αναζωπύρωση τις τελευταίες ημέρες.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε σχετικά: "Είχε μια μικρή ενόχληση στην πλάτη του. Χθες δεν ήταν καλά, σήμερα ήταν λίγο καλύτερα, αλλά δεν θέλαμε να πάρουμε κανένα ρίσκο. Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες".

Όλα τα υπόλοιπα μέλη της πρώτης ομάδας του Γκουαρντιόλα προπονήθηκαν κανονικά.

Παρά την επιφυλακτικότητα του Γκουαρντιόλα, ο Γουόκερ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είναι σίγουρος ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

"Είμαι καλά, απλά γερνάω!", είπε μιλώντας στο Sky Sports News. "Είμαι απολύτως καλά, είναι απλώς μια επιπλέον ημέρα αποθεραπείας.

Έπαιξα πολλά λεπτά τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε ο προπονητής είπε να μείνω μέσα και το Σάββατο θα είσαι έτοιμος.

Είμαι μια χαρά, τα λεπτά που έπαιξα όταν όλοι οι άλλοι ήταν τραυματίες, ήμουν εκεί και έβαζα τα δυνατά μου και το ξεπέρασα. Δεν θα χάσω τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για τίποτα".

Η Σίτι διεκδικεί να ολοκληρώσει το τρεμπλ έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο της Premier League νωρίτερα αυτό το μήνα, πριν προσθέσει το Κύπελλο, χάρη σε δύο γκολ του Ιλκάι Γκουντογκάν εναντίον της μισητής αντιπάλου, Γιουνάιτεντ, το Σάββατο.

Το τρίτο τρόπαιο, αν το εξασφαλίσει, θα την κάνει να μιμηθεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως η μοναδική αγγλική ομάδα που έχει κατακτήσει ποτέ το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο την ίδια σεζόν.

"Δεν πρόκειται για την ιστορία", πρόσθεσε ο Γκουαρντιόλα, προτού δείξει αντ' αυτού την εστίαση στο ίδιο το παιχνίδι.

"Η ιστορία είναι καλύτερη από εμάς. Το θέμα είναι τι πρέπει να κάνεις σε 95 λεπτά για να είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο".