Λάμπαρντ: «Η Τσέλσι είναι μια… χαλασμένη ομάδα»

Ο προπονητής της Τσέλσι Φρανκ Λάμπαρντ ξεκαθάρισε πως η αποστολή της ομάδας του στον αυριανό (18/4) αγώνα ρεβάνς στα προημιτελικά του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης  θα είναι δύσκολη

Λάμπαρντ: «Η Τσέλσι είναι μια… χαλασμένη ομάδα»

Η Τσέλσι έχει αρκετά δύσκολο έργο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 2-0 του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League είναι ένα… βουνό για τους «μπλε».

Για το ερχόμενο ματς της Τσέλσι με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μίλησε ο Φρανκ Λάμπαρντ, λέγοντας πως η Τσέλσι δεν είναι μία... χαλασμένη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε Φρανκ Λάμπαρντ:

«Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Νομίζω ότι η λέξη "χαλασμένη" είναι λίγο υπερβολική. Η θέση στο πρωτάθλημα είναι πραγματικότητα και χάνουμε 2-0 (σε αυτό το ζευγάρι)» δήλωσε ο Λάμπαρντ ενόψει του αυριανού αγώνα και συνέχισε: «Πρέπει να δουλέψουμε κόντρα σε αυτό, δεν νομίζω πως ό,τι συμβεί αύριο θα είναι καλύτερο από τότε που κατακτήσαμε το Champions League το 2012 (σ.σ. τότε η Τσέλσι -με τον Λάμπαρντ ως παίκτη- ήταν έκτη στο πρωτάθλημα, ωστόσο πήρε το "εισιτήριο" για τη διοργάνωση ως κάτοχος του τροπαίου).

Είναι στο χέρι μας ως ομάδα να παίξουμε με πάθος και τεχνογνωσία για να "γυρίσουμε" αυτό το παιχνίδι. Έχω βρεθεί εδώ υπερβολικά πολλές φορές σε νύχτα Champions League για να μην καταλαβαίνω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι σπουδαία. Είναι στο χέρι μας να βάλουμε τον κόσμο στην εξίσωση».

«Ό, τι γίνει, θα γίνει μετά από αύριο» είπε ο τεχνικός της Τσέλσι και συνέχισε: «Κάθε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για νίκη... μια ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες. Κάθε παιχνίδι είναι και θα πρέπει να είναι ένα τεράστιο παιχνίδι».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ που ανέφεραν ότι ένας αναστατωμένος Μπόελι μπήκε στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Μπράιτον για να μιλήσει στους παίκτες, ο Λάμπαρντ δήλωσε ότι είναι «άνετος» με την εμπλοκή του Αμερικανού.

«Νομίζω ότι υπήρχε κάποια κριτική στον παλιό ιδιοκτήτη μας (σ.σ. τον Ρομάν Αμπράμοβιτς), επειδή δεν ερχόταν στα παιχνίδια και δεν ήταν κοντά στην ομάδα. Αυτό δεν ήταν πάντα αλήθεια, για να είμαι δίκαιος» είπε ο Λάμπαρντ και κατέληξε: «Όταν ένας ιδιοκτήτης επενδύει για να βοηθήσει την ομάδα, είναι δικαίωμά του να έχει τη συμβολή που θέλει. Δεν πρόκειται να πω αυτό που είπε (σ.σ. ο Μπόελι), αλλά είναι φυσιολογικό όταν έρχεται στα αποδυτήρια».