Μπάγερν: Στο πλευρό του Ουπαμεκανό μετά τη ρατσιστική επίθεση

Στο πλευρό του Νταγιότ Ουπαμεκανό στάθηκε η Μπάγερν Μονάχου, μετά τα ρατσιστικά μηνύματα που δέχτηκε ο Γάλλος αμυντικός έπειτα από το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μπάγερν: Στο πλευρό του Ουπαμεκανό μετά τη ρατσιστική επίθεση

Ο Νταγιότ Ουπαμεκανό απογοήτευσε με την εμφάνισή του στον πρώτο προημιτελικό της Μπάγερν Μονάχου με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League, με τους «πολίτες» να παίρνουν τη νίκη με 3-0 στο «Ετιχάντ», που τους φέρνει πλέον μία «ανάσα» από την πρόκριση στα ημιτελικά, ενόψει και της ρεβάνς στη Γερμανία την επόμενη εβδομάδα.

Τα λάθη του Γάλλου αμυντικού κόστισαν ακριβά στους Βαυαρούς, ωστόσο υπήρχε και… συνέχεια για τον 24χρονο μπακ, που μετά το παιχνίδι δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, κάποιοι λογαριασμοί τον χαρακτήρισαν «χιμπατζή» και του χρέωσαν την ήττα των πρωταθλητών Γερμανίας, οι οποίοι σε ανακοίνωση που εξέδωσαν καταδίκασαν τις επιθέσεις στον ποδοσφαιριστή τους.

«Όλοι στην Μπάγερν καταδικάζουμε τον ρατσισμό με τον μεγαλύτερο δυνατό τρόπο. Όλη η ομάδα στέκεται στο πλευρό σου, Ούπα», ανέφερε η Μπάγερν.