Οσιμέν: «Θα προλάβω τα παιχνίδια της Νάπολι με τη Μίλαν στο Champions League»

Ο Βίκτορ Οσιμέν αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ενόψει και των αγώνων της Νάπολι με τη Μίλαν στα προημιτελικά του Champions League.

Οσιμέν: «Θα προλάβω τα παιχνίδια της Νάπολι με τη Μίλαν στο Champions League»

Αγώνα δρόμου κάνει ο Βίκτορ Οσιμέν για να προλάβει τα παιχνίδια της Νάπολι με τη Μίλαν στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Νιγηριανός επιθετικός ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο σε δηλώσεις του καθησύχασε τους φίλους των «παρτενοπέι» και ξεκαθάρισε ότι θα είναι έγκαιρα έτοιμος για να ματς στην κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωση.

«Δεν είναι κάτι το σοβαρό ο τραυματισμός μου, αλλά θέλω να έχω 10-12 ημέρες ξεκούρασης για να αναρρώσω πλήρως. Ελπίζω και είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαι στους αγώνες με την Μίλαν στο Champions League. Είναι συγκλονιστική η αγάπη του κόσμου της Νάπολι, δεν έχω βρει τέτοια αγάπη στο παρελθόν. Ανυπομονώ να γιορτάσω με τους οπαδούς το πρωτάθλημα, στο στάδιο και στους δρόμους της πόλης.

Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι και δίνουμε το μάξιμουμ για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας. Όταν άρχισε η φετινή σεζόν, λίγοι πίστευαν σε εμάς. Είμαστε κοντά στο στόχο και ανυπομονούμε να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μας», είπε ο παίκτης.

Η Νάπολι αντιμετωπίζει τη Μίλαν στο Μιλάνο στις 12 του μηνός, ενώ η ρεβάνς στον ιταλικό νότο είναι προγραμματισμένη για τις 18 Απριλίου.