Μπαρέζι: «Η Νάπολι το φαβορί απέναντι στην Μίλαν…»

Ο επίτιμος αντιπρόεδρος της Μίλαν, Φράνκο Μπαρέζι πιστεύει ότι η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League έφερε τους «ροσονέρι» αντιμέτωπους με έναν «δύσκολο αντίπαλο», ο οποίος θα είναι φαβορί για την πρόκριση.

Μπαρέζι: «Η Νάπολι το φαβορί απέναντι στην Μίλαν…»

Η κλήρωση των προημιτελικών και των ημιτελικών του Champions League πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Νιόν, στην έδρα της UEFA, και έφερε την Μίλαν απέναντι στην εγχώριο αντίπαλο, την Νάπολι, η οποία είναι η απόλυτη πρωταθλήτρια αυτή τη στιγμή.

Ενώ από τη μία πλευρά αυτό σημαίνει ότι αποφεύχθηκαν οι Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, σημαίνει όμως παράλληλα ότι τον Απρίλιο περιμένει ένα πολύ τεταμένο ζευγάρι αγώνων και στη συνέχεια είτε η Ίντερ είτε η Μπενφίκα θα είναι ο αντίπαλος στην τελική τετράδα για όποιον περάσει.

Μιλώντας στη SportMediaset, ο επίτιμος αντιπρόεδρος της Μίλαν, Φράνκο Μπαρέζι αντέδρασε στην κλήρωση των προημιτελικών του Champions League:

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι χειρότερο ή όχι. Η Νάπολι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος που κάνει μια σπουδαία χρονιά, θα πρέπει να είμαστε καλοί στο να ανεβάσουμε το επίπεδο και να κάνουμε μια σπουδαία εμφάνιση», δήλωσε.

«Ποιος είναι το φαβορί; Το Τσάμπιονς Λιγκ δίνει πάντα διαφορετικές αισθήσεις από το πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρο ότι αν έπρεπε να δούμε τον βαθμολογικό πίνακα, η Νάπολι είναι το φαβορί, γιατί κάνει σπουδαία σεζόν και πρέπει να τη σεβαστούμε.

Ο Οσίμεν απέδειξε ότι είναι ένας σπουδαίος επιθετικός, ένας finisher ικανός να σκοράρει με όλους τους τρόπους. Η άμυνα της Μίλαν θα πρέπει να είναι καλή στο να τον κρατήσει μακριά από την περιοχή, αλλά η Νάπολι δεν έχει μόνο αυτόν. Είναι μια ομάδα που πρέπει να φοβόμαστε, ξέρουμε το παιχνίδι τους και πρέπει να δείξουμε όλη μας την ποιότητα.

Ο Λεάο; Πιστεύω ότι όταν παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ το επίπεδο ανεβαίνει, η ομάδα έχει κάνει ένα πολύ καλό ταξίδι στην Ευρώπη: φτάσαμε στα προημιτελικά και πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Η Μίλαν έχει την ιστορία της και μπορούμε να κοιτάξουμε θετικά το μέλλον μόνο όταν παίζονται συγκεκριμένες διοργανώσεις.

Η ιστορία βοηθάει. Το να παίζεις για τη Μίλαν σου φέρνει ευθύνες, νομίζω ότι το είδαμε και φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάναμε ένα σημαντικό ταξίδι, λυπάμαι που αντιμετωπίζουμε μια ιταλική ομάδα, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε» .