Ζόμερ για Ντε Λιχτ: «Θα κανονίσω να του φέρω ένα φορτηγό με ελβετική σοκολάτα στο σπίτι του»

Ο Γιαν Ζόμερ σε δηλώσεις του σχολίασε με χιούμορ την σπουδαία απομάκρυνση της μπάλας από τον Ματίας Ντε Λιχτ πάνω στην γραμμή, λέγοντας πως θα του κάνει δώρο ένα... φορτηγό με ελβετική σοκολάτα.

Ζόμερ για Ντε Λιχτ: «Θα κανονίσω να του φέρω ένα φορτηγό με ελβετική σοκολάτα στο σπίτι του»

Η Μπάγερν με «σβηστές τις μηχανές» κατάφερε να επικρατήσει της Παρί Σεν Ζερμέν με 2-0 και να κάνει το 2/2 κόντρα στην ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ, παίρνοντας μια σχετικά άνετη πρόκριση στους «8» του Champions League.

Ωστόσο, οι Βαυαροί κινδύνεψαν να μείνουν πίσω στο σκορ από νωρίς όταν ο Γιαν Ζόμερ έκανε μια τραγική έξοδο, αφήνοντας ανυπεράσπιστη την εστία του, ο Βιτίνια σούταρε σε άδειο τέρμα, αλλά ο Ματίας Ντε Λιχτ ήρθε σαν από μηχανής θεός και απομάκρυνε την μπάλα πάνω στην γραμμή!

Το μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα της Μπάγερν δεν στοίχισε στην ομάδα του Νάγκελσμαν, με τον Ζόμερ σε δηλώσεις του μετά την λήξη του ματς να σχολιάζει με χιούμορ την εν λόγω φάση, λέγοντας πως θα κάνει ένα δώρο στον Ντε Λιχτ ένα... φορτηγό σοκολάτες.

«Η καρδιά μου επέστρεψε στη θέση της, ήταν φανταστικό αυτό που έκανε ο Ματάις. Μάλλον πρέπει να κανονίσω να του φέρω ένα φορτηγό με ελβετική σοκολάτα στην πόρτα του σπιτιού του, ήταν απίστευτος. Στη φάση αυτή πήρα τη λάθος απόφαση, αλλά έτσι συμβαίνει μερικές φορές στο ποδόσφαιρο», ανέφερε γελώντας ο Ζόμερ που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του τραυματία Νόιερ κάτω από τα γκολπόστ.