Ο Πιόλι ελπίζει σε μια "αξέχαστη εμφάνιση" του Τεό Ερνάντεζ

Αν η Μίλαν θέλει να περάσει στην τελική οκτάδα του Champions League, τότε θα χρειαστεί οι παίκτες της να είναι κοντά στον καλύτερο εαυτό τους, με τον Τεό Ερνάντεζ να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Πιόλι ελπίζει σε μια "αξέχαστη εμφάνιση" του Τεό Ερνάντεζ

Το σημερινό φύλλο της La Gazzetta dello Sport υπενθυμίζει την τάση ότι αν ο Τεό Ερνάντεζ παίζει καλά η ομάδα φαίνεται να έχει και αυτή μια έξτρα ταχύτητα και ο Γάλλος αμυντικός ήταν καθοριστικός και στην Ευρώπη όπως απέναντι στην Σάλτσμπουργκ που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τις κινήσεις του.

Αν ο Τεό δεν είναι στα καλύτερά του τότε αφαιρείται η κύρια δημιουργική ενέργεια καθώς η ομάδα στηρίζεται τόσο πολύ στην αριστερή πλευρά και στην παρουσία δύο απειλών ώστε να διασφαλιστεί ότι ο Ράφαελ Λέο δεν θα καλυφθεί από δύο ή τρεις παίκτες.

Απόψε θα πρέπει να επιτεθεί γιατί η δεξιά πλευρά της Τότεναμ είναι υποδεέστερη από την αριστερή και η Μίλαν θα πρέπει να πιέσει από αυτή την πλευρά, αλλά ο Πιόλι του ζητάει και ψυχραιμία γιατί ο Τεό έχει την τάση να αγχώνεται και σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν έχει την πολυτέλεια να το κάνει.