Γκαλτιέ: «Μεγάλο μειονέκτημα για εμάς η απουσία του Νεϊμάρ»

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μπάγερν για την φάση των «16» του Champions League, αναφέρθηκε στην απουσία του Νεϊμάρ, αλλά και στον τρόπο που θα προσεγγίσουν το ματς οι Παριζιάνοι.

Γκαλτιέ: «Μεγάλο μειονέκτημα για εμάς η απουσία του Νεϊμάρ»

Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενείται στην Allianz Arena από την Μπάγερν (08/03, 22:00) στην δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Champions League.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της σπουδαίας ρεβάνς αναφέρθηκε στον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσει η Παρί την αναμέτρηση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απουσία του Νεϊμάρ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Παρί:

«Διάβασα διάφορα που γράφονται για αυτόν, όμως ο πρώτος άτυχος είναι ο Νέι. Έχει σημειώσει 11 γκολ και έχει βγάλει 11 ασίστ μέχρι τώρα στη σεζόν, το να μην έχουμε μαζί μας είναι μειονέκτημα. Όταν διαβάζω πως για μας είναι καλύτερα έτσι... Όχι!

Είναι πολύ σοβαρά τραυματίας, ήταν πάντα επαγγελματίας από τότε που είμαι στην Παρί. Είχε μία δύσκολη περίοδο μετά από το Μουντιάλ, χωρίς αυτόν η ομάδα είναι πιο ισορροπημένη, όμως το να τον έχουμε στην ομάδα είναι ένα έξτρα αβαντάζ για εμάς για να σημειώνουμε γκολ

Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Είμαστε σε μία δύσκολη διοργάνωση, όπου ένας νικάει και ένας χάνει. Το Champions League είναι ένας πολύ δύσκολος στόχος και η Παρί θα πρέπει να έχει νοοτροπία νικητή και να είναι πιο επιθετική σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι.

Η Μπάγερν είναι μεγάλος σύλλογος για δεκαετίες. Μεγάλοι παίκτες έρχονται στο Μόναχο, μεγάλοι παίκτες έχουν αντικαταστήσει άλλους μεγάλους παίκτες. Ο σύλλογος είναι πάντα στην κορυφή, είτε μιλάμε για προπονητές είτε για την ομάδα. Είμαστε σε ένα υπέροχο στάδιο που θα είναι γεμάτο. Εμείς ελπίζουμε να παγώσουμε το κοινό με την εμφάνισή μας»