Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος η σεζόν για τον Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλό του και θα μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση για τους επόμενους 3-4 μήνες.

Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος η σεζόν για τον Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ όχι μόνο θα χάσει τον επαναληπτικό της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν Μονάχου για τη φάση των «16» του Champions League, αλλά δεν πρόκειται να αγωνιστεί και σε κανέναν άλλον αγώνα των πρωταθλητών Γαλλίας ως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλό του, ωστόσο με βάση και τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχουν πειραχθεί οι σύνδεσμοι.

Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη, το ιατρικό επιτελείο των Παριζιάνων αποφάσισε ότι η καλύτερη λύση για να διορθωθεί το πρόβλημα είναι να υποβληθεί ο διεθνής άσος σε χειρουργική επέμβαση και πλέον θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Νεϊμάρ έχει πάρει μέρος σε 29 αναμετρήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 18 γκολ και 17 ασίστ. Το μέλλον του παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο, πολύ περισσότερο μετά και την πρόσφατη συνάντηση των ιθυνόντων της Τσέλσι με τους αντίστοιχους της Παρί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου φορ.

Φήμες, ωστόσο, υποστηρίζουν πως πρόθεση του διεθνούς άσου είναι να μείνει και την επόμενη σεζόν στην Παρί, με την οποία άλλωστε έχει και «χρυσό» συμβόλαιο ως το 2025.

«Ο Νεϊμάρ τα τελευταία χρόνια έχει αντιμετωπίσει αρκετούς τραυματισμούς στον δεξιό του αστράγαλο. Μετά το πρόσφατο διάστρεμμα στις 20 Φεβρουαρίου, η πρόταση του ιατρικού επιτελείου της Παρί ήταν χειρουργική επέμβαση, ώστε να αποφευχθεί το μεγάλο ρίσκο της επανεμφάνισης του προβλήματος. Όλοι οι ειδικοί που συμβολεύτηκαμε επιβεβαίωσαν αυτήν την αναγκαιότητα. Η εγχείρηση θα γίνει τις προσεχείς ημέρες στο νοσοκομείο Ασπετάρ στην Ντόχα. Θα χρειαστούν 3-4 μήνες πριν ο Νεϊμάρ μπορέσει να προπονηθεί ξανά με την ομάδα», ανέφερε η ανακοίνωση της Παρί.