Γκλάσνερ: «Δεν θα πάμε στη Νάπολι ως τουρίστες»

Ο προπονητής της Άιντραχτ ΦρανκφούρτηςΌλιβερ Γκλάσνερ, ανέφερε σε δηλώσεις του πως ήταν δίκαιη η επικράτηση της Νάπολι, αλλά ο επαναληπτικός δεν θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Γκλάσνερ: «Δεν θα πάμε στη Νάπολι ως τουρίστες»

Στην ήττα από την Νάπολι και την αγωνιστική εικόνα των «αετών» στάθηκε ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Όλιβερ Γκλάσνερ μετά το τέλος της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Αυστριακός σχολίασε ότι ήταν μια δίκαιη ήττα αφού η ομάδα του δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το καλό της ξεκίνημα, τονίζοντας ωστόσο πως η Άιντραχτ δεν θα ταξιδέψει στην Ιταλία για τουρισμό, στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων.

«Ήταν μια δίκαιη ήττα. Αρχίσαμε καλά, αλλά δεν ξέραμε πώς να το αξιοποιήσουμε και τιμωρηθήκαμε. Με την κόκκινη κάρτα, ήταν ακόμα πιο δύσκολο για εμάς και πιο εύκολο για την Νάπολι. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Δεν πάμε στο στάδιο Ντιέγκο Μαραντόνα ως τουρίστες. Στο 2-0, το παιχνίδι μπορεί να ανατραπεί. Κάναμε πολλά λάθη, τα οποία... προκάλεσε η Νάπολι με την πίεση που μας άσκησε ψηλά. Πρέπει να αποδεχθούμε την κόκκινη κάρτα. Ο Κολο Μουανί, θα επικεντρωθεί στους επόμενους αγώνες της Μπουντεσλίγκα» ήταν τα λόγια του 48χρονου Αυστριακού προπονητή.