Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Νάπολι 0-2: Το έκανε να φαίνεται εύκολο...

Η Νάπολι ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League μετά το 2-0 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Γερμανία

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Νάπολι 0-2: Το έκανε να φαίνεται εύκολο...

Το «τρένο» της Νάπολι δεν σταμάτησε ούτε στην Φρανκφούρτη. Όση καλή διάθεση κι αν είχε η Άιντραχτ, όση όρεξη κι αν είχαν οι παίκτες της να βάλουν δύσκολα στους Ιταλούς, στο τέλος έμειναν με την... όρεξη.

Η Νάπολι που έχει μία ξέφρενη πορεία στη Serie A και δεν πρόκειται να χάσει το φετινό πρωτάθλημα, έχει αποφασίσει να κάνει «πράματα και θάματα» και στο Champions League. Το αποψινό 2-0 επί της Άιντραχτ στην Γερμανία που μετατρέπει σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό στον ιταλικό νότο, ήταν απλώς η επιβεβαίωση όλων όσων αναφέρουμε παραπάνω. Το 2-0 ήρθε σχετικά εύκολα, έχοντας η Νάπολι μεταξύ άλλων και ένα χαμένο πέναλτι του Κβαρατσκέλια στο 36'.

Η Νάπολι άνοιξε το σκορ με τον Βίκτορ Όσιμεν στο 40', ήρθε η αποβολή του Κόλο Μουανί στο 58' για να βάλει μεγαλύτερους μπελάδες στους γηπεδούχους και οι Ιταλοί κατάφεραν μετά από τακουνάκι - πάσα του Κβαρατσκέλια και πλασέ με το αριστερό του Ντι Λορέντζο να διαμορφώσουν το τελικό 0-2 στο 65',

Υπήρχαν στιγμές που ο Τραπ προσπαθούσε μόνος του να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, αλλά ακόμα και με αυτό το σκορ η Νάπολι βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τούτα, Γιάκιτς, Εντικά, Μπούτα (69' Κνάουφ), Καμάντα, Σο, Μαξ, Λίντστρεμ (69' Μπορέ), Κολό Μουανί, Γκέτσε (81' Αλιντού)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κιμ, Ολιβέρα, Ζαμπό Ανγκισά (80' Εντομπελέ), Λομπότκα, Ζιελίνσκι, Λοσάνο (80' Έλμας), Όσιμεν (84' Σιμεόνε), Κβαρατσκέλια (84' Πολιτάνο)