Σπαλέτι: «Έχουμε καλό προβάδισμα, αλλά όλα είναι ξανά στο μηδέν»

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι σε δηλώσεις του μετά την επικράτηση της Νάπολι επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-0), παρουσιάστηκε συγκρατημένος ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο Champions League.

Σπαλέτι: «Έχουμε καλό προβάδισμα, αλλά όλα είναι ξανά στο μηδέν»

Χαμηλά την.. μπάλα κράτησε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης της Νάπολι κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι "παρτενοπέι" επικράτησαν των "αετών" με 2-0 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την φάση των "16" του Champions League, παίρνοντας ένα πολύ καλό προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, ο Σπαλέτι ανέφερε όλοι πρέπει να μείνουν συγκραημένοι και ήρεμοι, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί.

«Ας μείνουμε ήρεμοι, πολύ ήρεμοι. Υπάρχει ακόμη, o δεύτερος αγώνας και πρέπει να παίξουμε», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Έχουμε καλό προβάδισμα, αλλά όλα είναι ξανά στο μηδέν. Έχουν υπάρξει ανάλογες καταστάσεις στο ποδόσφαιρο, μπορεί να υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να... γείρει το παιχνίδι από την άλλη πλευρά. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Μπήκαμε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει το τρίτο γκολ» ήταν τα λόγια του 63χρονου προπονητή.