Κάραγκερ σε Φαν Ντάικ: «Με όσα είδα στο ματς με την Ρεάλ, έπαιζα στην Λίβερπουλ όπως είμαι τώρα»

Μετά την λήξη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ κόντρα στην Ρεάλ, ο Τζέιμι Κάραγκερ απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, που είχε αναφέρει ότι ο παλαίμαχος αμυντικός δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στην τωρινή ομάδα των Reds.

Κάραγκερ σε Φαν Ντάικ: «Με όσα είδα στο ματς με την Ρεάλ, έπαιζα στην Λίβερπουλ όπως είμαι τώρα»

Σκληρή απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του Φαν Ντάικ, έδωσε ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής, Τζέιμι Κάραγκερ, λίγο μετά την βαριά ήττα των Reds από την Ρεάλ Μαδρίτης (5-2) στο "Άνφιλντ".

Ο Ολλανδός αμυντικός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ είχε αναφέρει πως ο Κάραγκερ δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στην τωρινή Λίβερπουλ, με τον πρώην παίκτη των Reds, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης, να απαντάει από το τηλεοπτικό πάνελ του CBS:

«Πριν από λίγους μήνες ο Φαν Ντάικ είπε πως δεν θα έπαιζα στη Λίβερπουλ, εγώ πιστεύω με όσα είχα χθες πως θα έπαιζα στη Λίβερπουλ όπως είμαι τώρα».

Στη συνέχεια, ο Κάραγκερ μιλώντας για το παιχνίδι σχολίασε ότι μπορεί η ομάδα του Κλοπ να ηττήθηκε από μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι οι δυο ομάδες που αναμετρήθηκαν, ήταν αντιμέτωπες πριν λίγους μήνες στον τελικό του Champions League.