Λίβερπουλ: Περιμένει τις εξετάσεις του Μίλνερ ο Κλοπ

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, πιστεύει ότι θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις για τον τραυματισμό του Τζέιμς Μίλνερ, αφού ο μέσος έγινε αναγκαστική αλλαγή νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο εναντίον της Νάπολι στο Champions League.

Λίβερπουλ: Περιμένει τις εξετάσεις του Μίλνερ ο Κλοπ

Ο Τζέιμς Μίλνερ συγκρούστηκε άσχημα στο κεφάλι στο πρώτο ημίχρονο και έλαβε ιατρική περίθαλψη στο γήπεδο, αλλά τελικά συνέχισε να παίζει.

Αφού κατέβασε την μπάλα στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, ο 36χρονος έδειξε το κεφάλι του για να δείξει στον πάγκο ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει.

«Δεν ξέρω (ποια είναι η κατάστασή του),» είπε ο Κλοπ μετά τον 400ο αγώνα του ως επικεφαλής της Λίβερπουλ, τον οποίο η ομάδα του κέρδισε με 2-0. «Φαίνεται να είναι καλά τώρα, αλλά μάλλον πρέπει να κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις».

Ο Κλοπ εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα με τον αντίκτυπο του Ντάργουιν Νούνιες στο ματς, ο οποίος βοήθησε την Λίβερπουλ να κερδίσει τον αγώνα μετά την είσοδο στο 73ο λεπτό. Ο Νούνιες σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα, αφού νωρίτερα βοήθησε να ανοίξει το σκορ ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

«Απολύτως καλός», είπε ο Κλοπ για τον Νούνιες.

«Σε αυτά τα παιχνίδια για εμάς δεν ήταν ένα παιχνίδι για μαζικό rotation, λόγω της κατάστασης, αλλά λίγο έπρεπε και γι' αυτό δεν ξεκινήσαμε και τους τρεις (Νούνιες, Σαλάχ και Ρομπέρτο ​​Φιρμίνο).

Έπρεπε να δούμε πώς περάσαμε το παιχνίδι και σκέφτηκα ότι ο Κέρτις (Τζόουνς) τα πήγε πολύ καλά σε μια άγνωστη θέση για αυτόν (στο αριστερό άκρο). Τα πήγε πολύ καλά και συμμετείχε στο παιχνίδι και τότε όταν μπορείς να φέρεις έναν νέο παίκτη με την ποιότητα του Ντάργουιν είναι πολύ χρήσιμο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος για αυτό».