Μέσι: «Φαβορί για το CL η Γιουβέντους λόγω Ρονάλντο»

Ο Αργεντινός άσος αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Πορτογάλου στην Γουβέντους και την έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. 

Μέσι: «Φαβορί για το CL η Γιουβέντους λόγω Ρονάλντο»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για πρώτη φορά για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ στη vecchia signora.

«Η μεταγραφή του με εξέπληξε, δεν τον είχα φανταστεί μακριά από τη Μαδρίτη και ακόμη ότι θα μπορούσε να πάει στη Γιουβέντους. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα πολύ έκπληκτος, ωστόσο είναι μια ισχυρή ομάδα», δήλωσε ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα.

Ο «ψύλλος», που φιλοξενήθηκε στο Catalunya Radio, πρόσθεσε ότι «χωρίς τον Κριστιάνο η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι λιγότερο δυνατή. Αντίθετα, η Γιουβέντους γίνεται ξεκάθαρο φαβορί για να κερδίσει το Champions League, επειδή ήδη είχε έναν πολύ καλό οργανισμό και σε αυτόν πρόσθεσε τον Κριστιάνο».

Είναι όμως προφανές ότι και η Μπαρτσελόνα έχει ως στόχο την κατάκτηση της κορυφής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση: «Πρέπει να το κερδίσουμε και πάλι» είπε χαρακτηριστικά ο Μέσι. «Προερχόμαστε από τρεις χρονιές στις οποίες αποκλειστήκαμε πάντα στους προημιτελικούς και η τελευταία φορά (ενάντια στη Ρόμα) ήταν ίσως η χειρότερη, βλέποντας πως τελείωσε ο πρώτος αγώνας, ενώ στη ρεβάνς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι».