Έρικ τεν Χάαχ: «Η νίκη απέναντι στην Ομόνοια δεν ήταν το πιο σημαντικό κέρδος της βραδιάς»

Ο Έρικ τεν Χάαχ δήλωσε ότι η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Ομόνοια δεν ήταν το πιο σημαντικό σημείο της βραδιάς, υπογραμμίζοντας την σωρεία χαμένων ευκαιριών της ομάδας του.

Έρικ τεν Χάαχ: «Η νίκη απέναντι στην Ομόνοια δεν ήταν το πιο σημαντικό κέρδος της βραδιάς»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 1-0 στο Ολντ Τράφορντ την Ομόνοια, με τον αναπληρωματικό Σκοτ ​​ΜακΤόμινεϊ να σκοράρει το νικητήριο τέρμα στο 93ο λεπτό για να σφραγίσει και τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του Έρικ τεν Χάαχ.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και είχαν 34 σουτ κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά κατάφεραν να μετατρέψουν μόνο μία από αυτές σε γκολ.

Ενώ ο τεν Χάαχ ήταν απογοητευμένος που η ομάδα του δεν μπόρεσε να σκοράρει περισσότερα γκολ, επαίνεσε τους παίκτες του για τα ανοίγματα που δημιούργησαν.

Ερωτηθείς αν η νίκη ήταν το πιο σημαντικό πράγμα που πήρε από το παιχνίδι, είπε στο BT Sport: «Όχι.

Το ποδόσφαιρο είναι να βάζεις γκολ και δημιουργήσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Βρήκαμε μόνο μία φορά δίχτυα, αλλά ήταν αρκετή για τη νίκη και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό.

Το έκαναν (διατήρησαν πίστη στη διαδικασία) και γι' αυτό σκόραραν. Πρέπει να συγχαρώ την ομάδα. Υπομονή, συνέχισε να έρχεσαι στις σωστές θέσεις, συνέχισε να δημιουργείς ευκαιρίες.

Μόνο ένα πράγμα, είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σκοράρεις και εμείς κάναμε λιγότερα (στο σκοράρισμα). Αυτό (το παιχνίδι) πρέπει να είναι 3 ή 4-0».

Ερωτηθείς πώς βελτιώνεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τελειώματά της, πρόσθεσε στη συνέντευξη Τύπου: «Αυτό που βλέπετε είναι ότι σε κάθε παιχνίδι, εκτός από την Μπρέντφορντ, σκοράρουμε.

Σε αυτή την ομάδα υπάρχει πολλή δημιουργικότητα και ικανότητες στο σκοράρισμα. Το καλό είναι ότι η ομάδα συνεχίζει, δεν τα παρατάει και συνεχίζει να πιστεύει ότι θα σκοράρει. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να το κάνεις».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεύτερη στον πέμπτο όμιλο με εννέα βαθμούς, τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Έρικ τεν Χάαχ θα προετοιμάσει τώρα την ομάδα του για τον επερχόμενο αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League εναντίον της Νιούκαστλ αυτή την Κυριακή (16/10).