Κόντε: «Δεν θα ρισκάρω με τον Κουλουσέφσκι»

Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι της Τότεναμ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από απουσία αρκετών εβδομάδων, όμως ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παίξει στον αγώνα της Τετάρτης (12/10) με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, εν αντιθέσει με τον Λούκας Μόουρα ο οποίος είναι έτοιμος, όπως τόνισε ο τεχνικός της λονδρέζικης ομάδας, Αντόνιο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (11/10).

Κόντε: «Δεν θα ρισκάρω με τον Κουλουσέφσκι»

«Πιστεύω ότι ο Ντέκι είναι σχεδόν έτοιμος. Χθες έκανε μαγνητική τομογραφία και ήταν πραγματικά, πολύ καλά, αλλά ταυτόχρονα, μίλησα με τους γιατρούς και είπαν αύριο μπορούμε να έχουμε ακόμη πιο καθαρή εικόνα» τόνισε ο Κόντε και πρόσθεσε πως «...δεν θέλω να ρισκάρω γιατί ο Ντέκι είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Θα ήταν ανόητο να ρισκάρω... Κόντρα στην Έβερτον (σ.σ. το Σάββατο 15/10) νομίζω ότι θα μπορέσει να παίξει».

Η Τότεναμ έχει 4 βαθμούς μετά τα τρία πρώτα ματς και μια νίκη επί της Άιντραχτ θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση, με τον Ιταλό τεχνικό να επισημαίνει το πόσο σημαντικό είναι να βρει τη σωστή ισορροπία, διαχειριζόμενος ένα πολύ «φορτωμένο» πρόγραμμα.

«Είναι δύσκολο για όλους, το να παίζεις κάθε τρεις μέρες θέλει μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις ροτέισον, αλλά ταυτόχρονα χρειάζεσαι καλά αποτελέσματα, διαφορετικά υπάρχει κριτική. Σταυρώνω τα δάχτυλά μου, ώστε να έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους... Είναι σημαντικό σε κάθε παιχνίδι να έχεις καλή ισορροπία και να μην χάνεις την ταυτότητά σου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ