Πεϊσότο: «Καλύτερη η Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος μέσος των «αετών» δίνει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στη Μπενφίκα, ωστόσο παραδέχεται ότι «θα είναι δύσκολα στην Τούμπα».

Πεϊσότο: «Καλύτερη η Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ»

Παρά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Ντα Λουζ», η Μπενφίκα διατηρεί καλές πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο παλαίμαχος μέσος των «αετών» Σέζαρ Πεϊσότο, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας τόνισε πως η Μπενφίκα είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ:

«Η Μπενφίκα είναι πιο δυνατή ομάδα και το έδειξε στο Ντα Λουζ, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Ο ΠΑΟΚ έδειξε τις ικανότητές του και στους προηγούμενους γύρους, γι' αυτό και η Μπενφίκα πρέπει να μπει αποφασισμένη. Αν παρουσιαστεί συμπαγής, αμυνθεί καλά και κυρίως είναι πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια, κάτι που δεν έγινε στα δύο τελευταία ματς, πιστεύω πως μπορεί να προκριθεί».

Ερωτηθείς αν... τρίζει η καρέκλα του τεχνικού της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, σε περίπτωση αποκλεισμού, ο Πεϊσότο δήλωσε: «Μου φαίνεται πολύ πρόωρο κάτι τέτοιο. Είναι αλήθεια ότι αν η Μπενφίκα δεν προκριθεί, θα πρόκειται για μεγάλη αποτυχία, αλλά ο Ρουί Βιτόρια έχει μια διαδρομή στην ομάδα και θεωρώ λάθος να απομακρυνθεί. Θα πρέπει να του δοθεί περισσότερος χρόνος από τη διοίκηση».