Στα πλέι οφ του Champions League Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Καραμπάγκ

Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Καραμπάγκ εξασφάλισαν θέση στα πλέι οφ του Champions League.

Στα πλέι οφ του Champions League Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Καραμπάγκ

Οι Κροάτες επικράτησαν 4-2 της Λουντογκόρετς, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και σε συνδυασμό με τη νίκη τους 2-1 στη Βουγκαρία, πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο 44' η Ντινάμο είχε προηγηθεί ήδη 3-0 με τέρματα των Ντρίμιτς (12') και Όρσιτς (27', 44'). Η Λουντογκόρετς, η οποία αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 17' λόγω αποβολής του Γιανκόφ με δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα 7 λεπτών, μείωσε σε 3-1 με τον Ντεσπότοφ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και στο 49' ο ίδιος παίκτης έβαλε «φωτιά» στο ματς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (3-2). Στο 84', όμως κρίθηκαν όλα με τον Καρτσίνικ να αφήνει την Λουντογκόρετς με 9 παίκτες και να υποπίπτει σε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πέτκοβιτς για το τελικό 4-2.

Στην Ουγγαρία, η Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν μετέτρεψε το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο. Με το πρώτο ματς να έχει τελειώσει ισόπαλο 1-1, οι Αζέροι προηγήθηκαν 0-1 στο 7' με τον Ζουμπίρ, έκαναν το 0-2 με τον Βάντι στο 54' και ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-3 στο 78' με τον ίδιο παίκτη. Το μόνο που κατάφεραν οι Ούγγροι, οι οποίοι θα συνεχίσουν στα πλέι οφ του Europa League, ήταν να μειώσουν στο 86' με τον Αντάμα Τραορέ.