Πιστεύουν σε Τσόλακ, το πιστεύει κι αυτός!

Ανατροπή δεδομένων στην Ρέιντζερς για τον Τσόλακ, με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ να δηλώνει αισιόδοξος για πρόκριση στο Champions League

Πιστεύουν σε Τσόλακ, το πιστεύει κι αυτός!

Ο Αντόνιο Τσόλακ μπορεί να δέχτηκε έντονη κριτική για την φτωχή επιθετικά εμφάνιση της Ρέιντζερς στο πρώτο ματς με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αλλά το γκολ που πέτυχε λίγες μέρες αργότερα σε βάρος της Κιλμάρνοκ για το πρωτάθλημα Σκωτίας έχει αλλάξει άρδην το κλίμα για τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ. Και μάλιστα οι φίλοι της Ρέιντζερς τον θεωρούν κομβικό για την ανατροπή του 0-2 στο Βέλγιο και την πρόκριση στα play off του Champions League.

Το ίδιο πιστεύει και ο ίδιος ο Κροάτης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του: «Οι ευρωπαϊκές βραδιές στο Άιμπροξ είναι πάντα ξεχωριστές και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Θα πάμε με το 100% μπροστά στους οπαδούς μας και ξέρουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε αυτό το αποτέλεσμα και να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο γιατί αυτός είναι ο στόχος μας».