«Καταιγίδα» η Μπόντο Γκλιμτ, ανοιχτή η πρόκριση στα πλέι οφ για Καραμπάγκ και Φερεντσβάρος

Άλμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League έκανε η Μπόντο Γκλιμτ, αντίθετα με Καραμπάγκ και Φερεντσβάρος (1-1), που άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στην Ουγγαρία.

«Καταιγίδα» η Μπόντο Γκλιμτ, ανοιχτή η πρόκριση στα πλέι οφ για Καραμπάγκ και Φερεντσβάρος

Η Μπόντο Γκλιμτ συνέτριψε με σκορ 5-0 τη Λιθουανική Ζαλγκίρις. Στο 33' ο Βέτλεσεν με πέναλτι έκανε άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά αργότερα (36') ο Πελεγκρίνο έκανε το 2-0. Όπως στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές σε διάστημα τριών λεπτών! Στο 58' ο Σάλβεσεν έκανε το 3-0 και στο 61' ο Χόιμπρατεν έκανε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Έσπεγιορντ.

Στο Αζερμπαϊτζάν, η Φερεντσβάρος βρήκε πρώτη γκολ με τον Μπολί στο 17', αλλά στο 34' ο Οβούσου έφερε το παιχνίδι στα ίσα για την Καραμπάγκ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Βάντι σκόραρε για τους Αζέρους, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ. Μεγάλη ευκαιρία έχασαν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αντάμα Τραορέ. Το τελικό 1-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς που θα γίνει στη Βουδαπέστη σε μία εβδομάδα.