Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα 0-4: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Με το... μικροσκόπιο ψάχνεις διακριθέντα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στο 0-4 με τη Μακάμπι Χάιφα στο Φάληρο. Η απόδοση των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς. 

Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα 0-4: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα το βράδυ της Τετάρτης στο Φάληρο και μοιραία γνώρισε διασυρμό με σκορ 0-4, όπως παράλληλα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League. Όπως είναι φυσικό, σε μια τέτοια βραδιά δεν υπήρχε πραγματικός διακριθείς από πλευράς «ερυθρόλευκων»...

Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

ΒΑΤΣΛΙΚ: Πέρα από μια εξαιρετική του επέμβαση στο φινάλε του α' μέρους, όταν γλίτωσε τον Ολυμπιακό από το να πάει με 0-2 στα αποδυτήρια, ήταν μια πολύ κακή βραδιά για τον Τσέχο γκολκίπερ, καθώς είχε ευθύνη τουλάχιστον στα δύο από τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε η ομάδα, ενώ δεν ενέπνεε σε κανένα σημείο του αγώνα εμπιστοσύνη, όντας ιδιαίτερα ασταθής και νευρικός.

ΒΡΣΑΛΙΚΟ: Παραμένει πίσω σε θέμα ετοιμότητας, ωστόσο ήταν από τους λίγους παίκτες του Ολυμπιακού που παίρνει θετικό πρόσημο στο σύνολο του ματς. Σημαντικό πρόβλημα οι επιστροφές του όταν αποφασίζει να προωθηθεί.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Πολλά και αδικαιολόγητα λάθη από τον αριστερό μπακ των Πειραιωτών, σε ασυνήθιστο βαθμό. Σε πολλές περιπτώσεις οι Ισραηλινοί τον «σημάδεψαν» και πήγαιναν να φτιάξουν φάσεις από την πλευρά του.

ΣΙΣΕ: Ξεκίνησε θετικά, όμως από ένα σημείο κι έπειτα παρασύρθηκε κι αυτός από τη γενικότερη... τρικυμία της άμυνας, με πολλά και εύκολα λάθη.

ΜΑΝΩΛΑΣ: Ως ένα σημείο του αγώνα ήταν εκ των κορυφαίων, όμως κι αυτός «χάθηκε» όταν το παιχνίδι πήρε άσχημη τροπή για τον Ολυμπιακό.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Γέμιζε χώρους και είχε καλές τοποθετήσεις, όμως δεν προσέφερε σε καμία περίπτωση όσα θα περίμενε κανείς από έναν παίκτη της εμπειρίας του, ιδίως επιθετικά.

ΚΑΝΕ: Πολλά τρεξίματα και προσπάθεια από τον νεαρό, χωρίς όμως και αυτός να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στον δημιουργικό τομέα. Από τους ελάχιστους με συνολικά θετική παρουσία στο ματς μαζί με τον Βρσάλικο.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Παραμένει αγνώριστος σε σχέση με τον παίκτη που θαυμάσαμε τα προηγούμενα χρόνια στο λιμάνι.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Για άλλη μια φορά κοντά στα στάντερ του όσον αφορά στο τρέξιμο και στην τακτική. Έδωσε μάχες, αλλά ούτε αυτός μπόρεσε να κάνει τη διαφορά μεσοεπιθετικά για τον Ολυμπιακό.

ΖΙΝΚΕΡΝΑΓΚΕΛ: Πολύ φλύαρος με κατάχρηση της κατοχής, ανούσιος τόσο όταν έπαιζε στα άκρα όσο και στον άξονα. Πέρα από τα καλά του στημένα, δεν έδειξε τίποτα περισσότερο.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Στην κατηγορία του Μασούρα ο Βραζιλιάνος φορ. Πάλεψε, έδωσε μάχες, αλλά δεν βοηθήθηκε από τον τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων», καθώς η μπάλα δεν έφτασε σχεδόν ποτέ σε αυτόν με προϋποθέσεις για να απειλήσει ως φορ περιοχής που είναι.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Μπήκε στο ματς για να δώσει φαντασία και δημιουργία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, όμως δεν κατάφερε να φανεί παρά ελάχιστα στο ματς.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Είχε διάθεση, όμως παρασύρθηκε από τη γενικότερη μετριότητα του Ολυμπιακού στον μεσοεπιθετικό τομέα. Δεν είναι, πάντως, ο γνωστός Ελ Αραμπί, ακόμα δείχνει να προσπαθεί να βρει τα πατήματά του.

ΚΟΥΝΤΕ: Μπήκε όταν όλα είχαν ουσιαστικά κριθεί, χωρίς να ξεχωρίσει ή έστω να φανεί στο παιχνίδι.

ΕΜΒΙΛΑ: Μία από τα ίδια και για τον Γάλλο, ο οποίος δεδομένης της ποιότητάς του και έτσι όπως ήταν η μορφή του ματς στο α' ημίχρονο ίσως θα έπρεπε να είχε μπει νωρίτερα. Έστω και αν δεν βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε κι αυτός όταν όλα είχαν ουσιαστικά κριθεί, δίχως να μπορέσει να προσφέρει τη γνωστή επιθετική του «σπίθα».