Champions League: Πρόκριση για Λουντογκόρετς και Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Λουντογκόρετς, παρά την ήττα στο Δουβλίνο από την Σάμροκ Ρόβερς (2-1), προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Champions League. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που κέρδισε στα Σκόπια την Σκούπι (1-0)

Champions League: Πρόκριση για Λουντογκόρετς και Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Τα φαβορί, έστω και με δυσκολία, διασφάλισαν την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η Λουντογκόρετς, πέρασε δύσκολες στιγμές στο Δουβλίνο, κόντρα στην παθιασμένη Σάμροκ Ρόβερς, από την οποία ηττήθηκαν με 2-1. Οι Ιρλανδοί προηγήθηκαν με τον Γκριν στο 21’, οι Βούλγαροι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 51’ εξαιτίας αποβολής του Σόου kais to 88’ ο Εμακού έφερε το ματς ένα γκολ μακριά από την παράταση ! Οι γηπεδούχοι βγήκαν μαζικά στην επίθεση για το τρίτο γκολ και η Λουντογκόρετς βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Σόουζα στο 91’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1

Στα Σκόπια, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δυσκολεύτηκε ξανά με αντίπαλο την Σκούπι (0-1). Το 2-2 του πρώτου αγώνα στην Κροατία δεν ήταν τυχαίο αποτέλεσμα, αφού και στον επαναληπτικό, η πρωταθλήτρια της Βόρεια Μακεδονίας ήταν άκρως ανταγωνιστική. Εν τέλει την διαφορά έκανε η εμπειρία και η ποιότητα των φιλοξενούμενων που σε μια αναμέτρηση λεπτών ισορροπιών πήραν την πολύτιμη νίκη με γκολ του Αριάν Αντεμί στο 47’, ο οποίος «σκότωσε» τους συμπατριώτες του.

Στον τρίτο προκριματικό γύρο του League, η Λουντογκόρετς θα αναμετρηθεί με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο Ράζγκραντ της Βουλγαρίας στις 2 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 9 Αυγούστου στην Κροατία.