Μακάμπι Χάιφα: Ο Ατζίλι κρίνει την ενδεκάδα

Δύσκολο να παίξει στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ομέρ Ατζίλι, ενώ ο Μπαράκ Μπακχάρ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Μακάμπι Χάιφα: Ο Ατζίλι κρίνει την ενδεκάδα

Μέχρι την τελευταία στιγμή είναι αποφασισμένος να περιμένει ο Μπαράκ Μπακχάρ τον Ομέρ Ατζίλι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο εξτρέμ της Μακάμπι Χάιφα υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο ματς την περασμένη Τετάρτη και η συμμετοχή του κρίνεται μέρα με τη μέρα. Αυτή τη στιγμή μοιάζει απίθανο να μπορέσει να παίξει από την αρχή, ενώ οι Ισραηλινοί πιστεύουν ότι θα βρίσκεται τουλάχιστον στον πάγκο.

Εάν δεν τα καταφέρει τότε ο Μπακχάρ προσανατολίζεται σε ένα σχήμα παρόμοιο με αυτό που ολοκλήρωσε το πρώτο παιχνίδι. Ο Σούντγκρεν θα παίξει στην άμυνα μαζί με τους Πλάνιτς και Γκόλντμπεργκ.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Χαζίζα θα παίξει στη δεξιά πλευρά και το Κορνό στην αριστερή. Μοχάμεντ και Τσέρι έχουν σίγουρες τις θέσεις τους στη μεσαία γραμμή, ενώ Λαβί και Αμπού Φανί διεκδικούν φανέλα βασικού στο ματς του "Γ. Καραϊσκάκης".

Ρουκαβίτσα και Πιέρο αναμένεται να είναι βασικοί στο ματς με τον Ολυμπιακό. Η Μακάμπι θα έχει αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και όπως φαίνεται τα πάντα κρίνονται από τον Ατζίλι.