Μακάμπι Χάιφα: Πάει για βασικός ο Πιερό στο Φάληρο

Ο Φραντζί Πιερό ήταν αρκετά καλός στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Μπαράκ Μπακάρ σκέφτεται να τον ξεκινήσει βασικό στο Φάληρο. 

Μακάμπι Χάιφα: Πάει για βασικός ο Πιερό στο Φάληρο

Τα πλάνα του για το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ετοιμάζει ο τεχνικός της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπακάρ. Μάλιστα αυτό που τον προβληματίζει είναι η κατάσταση του Ομέρ Ατζιλί.

Ο Ισραηλινός έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης (27/4) θα κριθεί την τελευταία στιγμή αφού θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (25/7) για Ελλάδα μαζί με την αποστολή.

Στο Ισραήλ, τα ρεπορτάζ τονίζουν πως εκτός από τον αντικαταστάτη του Ατζιλί, ο Μπακάρ κάνει διάφορες σκέψεις και μια από αυτές είναι η θέση του φορ. Πρώτος υποψήφιος είναι ο Φραντζί Πιερό.

Ο επιθετικός από την Αϊτή δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα στη Μακάμπι, καθώς είχε χαμένο πέναλτι στον τελικό του Σούπερ Καπ με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ στα 30 λεπτά που έπαιξε ενάντια στους «ερυθρόλευκους» είχε ένα δοκάρι.

Παρόλα αυτά, η εικόνα του στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες ήταν αρκετά καλή, δημιούργησε ευκαιρίες και αυτό ίσως είναι ικανό να τον φέρει στο αρχικό σχήμα και να αφήσει τον Ντέιβιντ στο πάγκο.