Μακάμπι Χάιφα: Διάστρεμμα ο Ατζίλι, αμφίβολη η παρουσία του στο «Καραϊσκάκης»

Διάστρεμμα στον αστράγαλο έδειξαν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Ομέρ Ατζίλι της Μακάμπι Χάιφα και πλέον η συμμετοχή του στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Κραϊσκάκης» είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Μακάμπι Χάιφα: Διάστρεμμα ο Ατζίλι, αμφίβολη η παρουσία του στο «Καραϊσκάκης»

Δίχως τον Ομέρ Ατζίλι είναι πολύ πιθανό πλέον να αγωνιστεί η Μακάμπι Χάιφα στον αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη εβδομάδα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο 29χρονος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης αναμέτρησης των δύο συλλόγων στο Ισραήλ (1-1) και τα σημερινά αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλό του.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο παίκτης θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και θα δώσει μάχη με το χρόνο για να αποθεραπευτεί και να προλάβει τον επαναληπτικό.

Το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την παρουσία του στο Φάληρο. Στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα προσπαθήσει να μπει στις προπονήσεις και αν είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.