Champions League: Μεγάλη ανατροπή η Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Βουδαπέστη επί της Φερεντσβάρος (1-2)

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας γύρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς με την Φερεντσβάρος και πήρε μεγάλο διπλό στην Βουδαπέστη (1-2). Λευκές ισοπαλίες στα ματς Ντιναμό Κιέβου-Φενέρμπαχτσε και Μάριμπορ-Σερίφ Τίρασπολ, στα πλαίσια του δεύτερου προκριματικού γύρο τoυ Champions League

Champions League:  Μεγάλη ανατροπή η Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Βουδαπέστη επί της Φερεντσβάρος (1-2)

«Ροντέο» έγινε το ματς στο τελευταίο στην Βουδαπέστη ανάμεσα στην Φερεντσβάρος και την Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-2). Οι Ούγγροι προηγήθηκαν στο 70’, αλλά οι Σλοβάκοι είπαν την τελευταία κουβέντα μετά το 80’ και απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης για τον τρίτο γύρο του Champions League.

Λευκές ισοπαλίες χαρακτ5ήρισαν τα τελευταία χρονικά παιχνίδια της Τετάρτης (20/7). Στο Λοτζ της Πολωνίας, η τυπικά γηπεδούχος Ντιναμό Κιέβου αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Φενέρμπαχτσε σε μια αναμέτρηση όπου οι Τούρκοι ήταν καλύτεροι στα σημεία.

Ίδιο ήταν το αποτέλεσμα (0-0) και στη Σλοβενία, όπου η Μάριμπορ δέχθηκε πολύ μεγάλη πίεση από την Σερίφ Τίρασπολ, αλλά κράτησε καθαρή εστία και έτσι και σε αυτό το ζευγάρι όλα θα κριθούν στην ρεβάνς σε μία εβδομάδα στη Μολδαβία.

Φερεντσβάρος - Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-2
(70’ Ζακαρίασεν-80΄Κάσια, 86’ Μπαρσεγκιάν)
Ντιναμό Κιέβου-Φενέρμπαχτσε 0-0
Μάριμπορ-Σερίφ Τίρασπολ 0-0