Ζινκερνάγκελ: «Στην έδρα μας θα είναι αλλιώς, ανυπομονώ για τη ρεβάνς μπροστά στον κόσμο μας»

Για τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη με την Μακάμπι Χάιφα αλλά και για το γκολ που σημείωσε στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Ζινκερνάγκελ: «Στην έδρα μας θα είναι αλλιώς, ανυπομονώ για τη ρεβάνς μπροστά στον κόσμο μας»

Μακάμπι Χάιφα και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 και θα λύσουν τις διαφορές του στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, για την οποία... ανυπομονεί ο σκόρερ των «ερυθρολεύκων», Φίλιπ Ζινκερνάγκελ:

«Προφανώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί είχαμε το προβάδισμα για 86-87 λεπτά. Όμως το 1-1 δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Οι αντίπαλοι είχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά όταν δέχεσαι το γκολ στο τέλος υπάρχει μια απογοήτευση».

Για το γκολ που σημείωσε στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση, τόνισε: «Νιώθω φανταστικά. Θέλω να σκοράρω και να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει. Φυσικά θέλω πάντα να κερδίζουμε, θα μπορούσε αυτό το γκολ να συνδυαστεί με νίκη και να σημαίνει περισσότερα. Τώρα ανυπομονώ για τη ρεβάνς μπροστά στο κοινό μας».

Για τις καιρικές συνθήκες του Ισραήλ σχολίασε: «Ο καιρός ήταν ζεστός και υπήρχε φοβερή υγρασία. Για τη Μακάμπι ήταν κάτι σύνηθες μάλλον, ένα πλεονέκτημα για αυτούς, αλλά στην Αθήνα θα είναι διαφορετικά με τον κόσμο μας και θα μπορούμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Ίσως υπό αυτό το πρίσμα το 1-1 να είναι ένα… εντάξει αποτέλεσμα».