Ο προπονητής της Μπέρνλι έτρωγε σκουλήκια στην προπόνηση (vid)

Παλιός συμπαίκτης του στην Μπρίστολ αποκάλυψε ότι ο σημερινός προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάις έτρωγε επιδεικτικά σκουλήκια όταν πήγαιναν για προπόνηση!

Ο προπονητής της Μπέρνλι έτρωγε σκουλήκια στην προπόνηση (vid)

Tον περασμένο Ιανουάριο, στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα σαΐνι της Μίρορ ρώτησε τον Σον Ντάις αν είναι αλήθεια ότι έτρωγε σκουλήκια στην προπόνηση όταν ήταν παίκτης της Μπρίστολ.

Την ιστορία, που χρονολογείτο από το 1999, είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας ένας πρώην συμπαίκτης του Ντάις, ο Δανός Σόρεν Άντερσεν με δηλώσεις που έκανε σε Μέσο της πατρίδας του.

Ο Άντερσον ισχυριζόταν ότι ο Ντάις μάζευε σκουλήκια από το έδαφος πριν από κάθε προπόνηση και τα... έτρωγε. «Είχε ακριβώς τη ίδια φωνή. Ίσως η φωνή του να διαμορφώθηκε έτσι από την κατανάλωση των σκουληκιών. Επειδή κάθε φορά που είχαμε προπόνηση συνήθιζε να τρώει σκουλήκια» αποκάλυψε ο Άντερσον.

Το γεγονός προκάλεσε τρόμο στον Δανό. «Ήταν φρικτό, δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Ήταν σαν να έλεγε: «Ώπα, να ένα σκουλήκι» και έπειτα το έτρωγε. Ήταν λίγο αηδιαστικό και πολύ περίεργο. Ήταν ένας καλός παίκτης, και μου άρεσε να είμαι κοντά του, αλλά το πράγμα με τα σκουλήκια ήταν πραγματικά περίεργο» τόνισε ο Άντερσον.

Και συνέχισε: «Όταν έβρεχε, υπήρχαν πάντα σκουλήκια γύρω. Και όλοι οι παίκτες σχολίαζαν το θέμα. Νομίζω το έκανε για να μας προκαλέσει, για να μας δείξει ότι δεν ήταν κάτι τρομερό, ώστε να του δώσουμε σημασία και έτρωγε ένα ή δύο».

Ο Ντάις ρωτήθηκε για τα σχόλια του Άντερσον και θέλοντας και μη αναγκάστηκε να διευκρινίσει ότι δεν έτρωγε τα σκουλήκια - απλώς τα πιπιλούσε αστειευόμενος.

«Το έκανα και όταν ήμουν προπονητής στη Γουότφορντ. Έπαιρνα ένα από αυτά τα ωραία, μεγάλα, ζουμερά σκουλήκια, τα έβαζα στην άκρη του στόματος κι έκανα ότι το μασούσα. Μετά έπλενα το στόμα μου με νερό. Ήταν ένα αστείο που ο Σόρεν το πήρε στα σοβαρά» δήλωσε ο Ντάις.

Ο προπονητής της Μπέρνλι αστειεύτηκε λέγοντας επίσης ότι η βαθιά φωνή του οφείλεται στο ότι καπνίζει από εξατμίσεις και καταβροχθίζει έναν κουβά από χαλίκια στο πρωινό προτού επισημάνει κατηγορηματικά, ότι ποτέ δεν έτρωγε σκουλήκια.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις διάψευσης.