Άρωμα Ελλάδας στη Χάιφα που θα δώσει «μάχη» ο Ολυμπιακός (vid)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΧΑΪΦΑ: Λατρεύουν τη χώρα μας οι Ισραηλινοί και το αντιλαμβάνεσαι από το πώς ζουν την καθημερινότητα τους, αφού ελληνικά τραγούδια παίζουν παντού.

Άρωμα Ελλάδας στη Χάιφα που θα δώσει «μάχη» ο Ολυμπιακός (vid)

Στη Χάιφα ο Ολυμπιακός θα παίξει ένα από τα πιο κρίσιμα και σημαντικά παιχνίδια του για τη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αφού η Μακάμπι έχει ανακοινώσει sold out, αλλά στο κέντρο της πόλης δεν αντιλαμβάνεσαι πως σε μερικές ώρες θα διεξαχθεί ένα τόσο σπουδαίο ματς.

Ο κόσμος ζει την καθημερινότητα του και εκτός από κάποια μαγαζιά που πουλάνε κασκόλ της Μακάμπι δεν υπάρχει κάτι άλλο που να θυμίζει ότι στο Sammy Ofer Stadium θα διεξαχθεί ματς για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο κόσμος, μάλιστα τρέφει μεγάλη συμπάθεια για τους Έλληνες. Είναι πολύ φιλόξενοι και κάνουν προσπάθειες να μιλήσουν ακόμα και στη γλώσσα μας. Αρκετοί είναι αυτοί που μας έχουν πει ότι επισκέπτονται συχνά τη χώρα μας. Ακόμα και άνθρωποι της Μακάμπι χθες (19/7) μας έλεγαν ότι είναι ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς για διακοπές.

Οι Ισραηλινοί, μάλιστα λατρεύουν την ελληνική μουσική και είναι χαρακτηριστικό ότι σε εστιατόρια που δεν ήταν ελληνικό έπαιζε ελληνικά τραγούδια. Ακόμη και σε ψιλικατζίδικο το ίδιο γινόταν, ενώ οδηγός ταξί έσπευσε να βάλει ελληνική μουσική όταν αντιλήφθηκε πως είμαστε Έλληνες.