Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός: Η σκέψη του Μαρτίνς για Αμπουμπακάρ και Ελ Αραμπί

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΑΪΦΑ: Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός παίζει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει διάφορες σκέψεις στο μυαλό του.

Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός: Η σκέψη του Μαρτίνς για Αμπουμπακάρ και Ελ Αραμπί

Λίγες ώρες έμειναν για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού, το οποίο μάλιστα είναι και πολύ κρίσιμο. Οι Πειραιώτες στις 20:00 θα αντιμετωπίσουν στη Χάιφα τη Μακάμπι. Αυτή την ώρα η θερμοκρασία στην πόλη είναι στους 32 βαθμούς κελσίου με το ποσοστό υγρασίας να ξεπερνάει το 60%.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο στο μυαλό του έχει μόνο πως θα πάρει αποτέλεσμα στο αποψινό ματς με τη Μακάμπι. Για την ενδεκάδα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, αλλά πολλά έχει στο μυαλό του.

Σίγουρα κάτι ετοιμάζει στον Μπακχάρ προκειμένου να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες που έχει η Μακάμπι και οι οποίες δεν είναι και λίγες. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι γνωστό ότι διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Το θέμα είναι ότι αυτή είναι πιθανό να μην είναι στα άκρα της επίθεσης, αλλά στην κορυφή. Εάν αυτό το δούμε στην πράξη τότε σημαίνει ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα μείνει στον πάγκο. Θα πρόκειται πραγματικά για μεγάλη έκπληξη από την πλευρά του Πορτογάλου προπονητή, αλλά έχει λόγο που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο Αμπουμπακάρ μπορεί να πιέσει ψηλά και επίσης είναι πολύ γρήγορος στο ανοιχτό γήπεδο. Δεν αποκλείεται λοιπόν στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στην καριέρα του να είναι και βασικός.