Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός: «Αντίπαλος» και ο αγωνιστικός χώρος (pic)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΧΑΪΦΑ: Εμπόδιο θα αποτελέσει για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Sammy Ofer.

Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός: «Αντίπαλος» και ο αγωνιστικός χώρος (pic)

Μπορεί να υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι Χάιφα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι, την Τετάρτη το βράδυ θα είναι εύκολο. Αντίθετα τους Πειραιώτες του περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή και μάλιστα σε μία πολύ θερμή έδρα.

Εκτός αυτού, όμως, οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Sammy Ofer. Είχε φανεί και στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του Μπαράκ Μπακχάρ, αλλά είναι αλλιώς να το βλέπει κανείς από κοντά.

Ο αγωνιστικός χώρος πράγματι είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Το χορτάρι σε πολλά σημεία είναι «φαγωμένο», ενώ υπάρχουν και αρκετές παγίδες για τους ποδοσφαιριστές με πολλές λακκούβες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν αυτό την Τετάρτη (20/7) όταν και θα πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο. Πάντως φαίνεται και από ψηλά ότι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και ειδικά μπροστά από τις δύο εστίες.

Δείτε και εικόνα από τον αγωνιστικό χώρο…