Μπακχάρ: «Ο Ολυμπιακός έχει ένδοξη ιστορία στο Champions League, αλλά έχουμε προετοιμαστεί!»

Ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπακχάρ, αναφέρθηκε στη μάχη με τον Ολυμπιακό για το Champions League, ενώ μίλησε και για την περίπτωση του Πλάνιτς, που φέρεται να βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Μπακχάρ: «Ο Ολυμπιακός έχει ένδοξη ιστορία στο Champions League, αλλά έχουμε προετοιμαστεί!»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπακχάρ. Οι δύο ομάδες αναμετρούνται αύριο (20/07, 20.00, Cosmote Sport1) στο Ισραήλ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και θα επιδιώξουν να εξασφαλίσουν το θετικό αποτέλεσμα πριν τη ρεβάνς στη χώρα μας, που θα κρίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό, η ιστορία μιλάει από μόνη της. Με ένδοξο παρελθόν στο Champions League, γνωρίζουμε πως είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Η φάση της ομάδας μας είναι η πίεση, θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Είτε προκαλέσει έκπληξη, είτε όχι, δεν έχει σημασία. Εάν το κάνουμε σωστά, δεν έχει σημασία τι θα κάνει η άλλη πλευρά. Είναι δύσκολο να προετοιμαστείς για μία ομάδα με 30 ποιοτικούς παίκτες. Οι οπαδοί μας θα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Μπακχάρ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Όσον αφορά την υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, που φέρεται να βρίσκεται κοντά στην μετακίνησή του στην ΑΕΚ, απάντησε:

«Δεν πρέπει να τον ξεχνάτε, είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα, είναι αποφασισμένος και θέλει να βοηθήσει την ομάδα κάνοντας ένα καλό παιχνίδι».

Πέραν αυτών, δηλώσεις ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε και ο αρχηγός της Μακάμπι, Νέτα Λάβι, ο οποίος σημείωσε:

«Εάν παίξουμε το παιχνίδι, το κενό θα μειωθεί. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον τρόπο παιχνιδιού τους. Πρέπει αύριο να είμαστε αποφασισμένοι και να πιστέψουμε στον εαυτό μας».