Γιατί δεν προπονείται στη Χάιφα ο Ολυμπιακός

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΑΪΦΑ: Την τελευταία του προπόνηση ο Ολυμπιακός την έκανε στον Ρέντη και όχι στο γήπεδο της Μακάμπι με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει συγκεκριμένο λόγο.

Γιατί δεν προπονείται στη Χάιφα ο Ολυμπιακός

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός κάνει την τελευταία του προπόνηση στον Ρέντη και όχι στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Το έχει καθιερώσει αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς ανεξάρτητα τον αντίπαλο και τις συνθήκες του αγώνα.

Και είναι αλήθεια ότι πολλοί πίστευαν ότι στο Ισραήλ θα το άλλαζε λόγω των ειδικών καιρικών συνθηκών, αλλά και τώρα την ίδια τακτική ακολούθησε.

Στους Ισραηλινούς έκανε εντύπωση το γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά δεν προπονήθηκε στο Sammy Offer και μάλιστα ρωτούσαν να μάθουν τον λόγο που δεν πάτησε το χορτάρι του γηπέδου.

Ένας σημαντικός λόγος που συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να διαρρεύσει απολύτως τίποτα από τα σχέδια του.

Συνηθίζει στην τελευταία προπόνηση να ρίχνει το βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει στο ματς. Έτσι επιθυμεί με αυτόν τον τρόπο να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα που μπορεί να υπάρξουν.

Επιπλέον θεωρεί ότι η ταλαιπωρία είναι λιγότερη για την ομάδα, αφού προπονείται στον Ρέντη πηγαίνει στην πόλη που θα γίνει το ματς και καταλύει στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί.