Ολυμπιακός: Η «μάχη» των άκρων για Χάιφα

Το δίλημμα που έχει ο Πέδρο Μαρτίνς για τα άκρα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ολυμπιακός: Η «μάχη» των άκρων για Χάιφα

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει για τον Ολυμπιακό. Το πρωί της Δευτέρας (18/7) έγινε η κλήρωση για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League και εκεί οι Πειραιώτες θα βρουν στο δρόμο τους τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Βέβαια για να ασχοληθούν με την ομάδα της Κύπρου θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα. Και ο Ολυμπιακός θέλει το βράδυ της Τετάρτης (20/7) στο Sammy Offer Stadium να βάλει τις βάσεις για να πάρει την πρόκριση σε μία εβδομάδα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται την Τρίτη (19/7) το πρωί με την προπόνηση που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Πειραιά και στη συνέχεια η ομάδα του Πειραιά θα αναχωρήσει για το Ισραήλ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πριν από κρίσιμα ευρωπαϊκά ραντεβού συνηθίζει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και να μην αποκαλύπτει τα πλάνα του. Βέβαια μία εικόνα υπάρχει για το τι ετοιμάζει ο Πορτογάλος κόουτς αν και έχει ένα μεγάλο δίλημμα για τα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Ο Μασούρας μοιάζει να έχει καπαρωμένη τη μία θέση και αυτό το επιβάλλουν και λόγοι τακτικής που κάνουν ακόμα πιο χρήσιμο τον Έλληνα άσο. Από την άλλη πλευρά, όμως, προβληματίζει τον κόουτς αν θα ξεκινήσει ο Ζινκερνάγκελ ή ο Αμπουμπακάρ. Ο πρώτος μοιάζει να έχει ένα προβάδισμα σε αυτή τη "μονομαχία", αφού είναι ένας παίκτης που έχει δώσει σημαντικές βοήθειες και στις στατικές φάσεις.