Δεν πτοούνται στην Μακάμπι ενόψει Ολυμπιακού, ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Δηλώσεις σεβασμού στον Ολυμπιακό από τον προπονητή της Μακάμπι Χάιφα, αλλά και πίστη νίκης. Τι ανακοίνωσε το ισραηλινό κλαμπ σχετικά με τα εισιτήρια. 

Δεν πτοούνται στην Μακάμπι ενόψει Ολυμπιακού, ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Η Μακάμπι Χάιφα απέτυχε να κατακτήσει το Σούπερ Καπ στη χώρα της, αλλά ο Μπαράκ Μπακχάρ έστειλε μήνυμα προς τους παίκτες του και τον κόσμο της ομάδας ότι η ομάδα τους μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό στο ματς της Τετάρτης (20/7) για τα προκριματικά του Champions League και να κάνει βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Την ίδια ώρα η Μακάμπι που είχε ανακοινώσει sold out εδώ και δύο ημέρες, σήμερα (17/7) γνωστοποίησε επισήμως ότι επειδή ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι δεν θα έχει εξέδρα με κόσμο στο Ισραήλ, θα διαθέσει κι άλλα 3.000 εισιτήρια στους δικούς της οπαδούς.

Οι δηλώσεις του Μπακχάρ: «Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι με την Χάποελ, προηγηθήκαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε πώς να τελειώνουμε ένα ματς και να διατηρούμε το προβάδισμά μας. Είναι σκληρό να χάνεις στα πέναλτι, αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί παρουσιάσαμε πολλά καλά στοιχεία. Η κλήρωση με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολη, αλλά θα έχει ενδιαφέρον. Πιστεύω πως μπορούμε να τους κερδίσουμε αν βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς και διορθώσουμε τα λάθη μας. Θεωρώ πως έχουμε ενισχυθεί και θα είμαστε καλύτεροι από την περσινή περίοδο»